Salve започва работа за Dolce Fellini Bulgaria

Monday, May 21st, 2018 | Uncategorized

Salve започва работа за верига сладкарници Dolce Fellini България. Агенцията ще поддържа социалните медии на веригата, както и връзки с медиите, организиране на специални събития, кризисни комуникации.

Dolce Fellini Пастичерия & Джелатерия е верига сладкарници, където се предлагат вкусни и натурални торти и сладкиши, както и ароматно италианско кафе Trucillo (Тручильо).

Dolce Fellini работи с натурални, висококачествени съставки при ръчно приготвяне на продуктите - занаятчийски сладолед, торти, сладкиши, печива, сухи сладки, кремове, мусове. Шоколадът като суровина се внася от най-добрите белгийски производители. Веригата има собствена производствена база, сертифицирана по европейски стандарти за качество, от където всекидневно тръгва към клиентите продукцията с марката “Dolce Fellini”.

Сладкарниците са любими с вкусните си сладкиши, различното италианско кафе Trucillo и дизайнерските торти, които могат да се поръчат за и без специални поводи. Веригата залага на италиански стил – в продуктите и рецептите, в приготвянето на кафе специалитетите и в обслужването. Всеки продукт от многобройния асортимент на сладкарниците е създаден след обстоен анализ и одобрение от Държавната агенция по храните, за да отговори на мотото на веригата – “натурален и вкусен”.

Dolce Fellini Пастичерия & Джелатерия е създадена през 2012-та година в Пловдив. Dolce Fellini Пастичерия & Джелатерия има вече 5 обекта в Пловдив - в Центъра (на ул. “Гурко”), срещу Новотела, в МОЛ Пловдив, на Брезовско шосе и в Тракия Плаза - Dolce Fellini Free Style (където се предлага пица и паста). Веригата е част от IP Special Group, в която влизат престижните и награждавани обекти - пловдивските ресторанти “Хемингуей”, който взе награда за най-добър клубен ресторант на 2017 на БХРА, и “Мемори” Wine&Dine. В IP Special Group са още бутиковите арт хотели “8 1/2″ - удостоен с приза “Балкански градски хотел на 2016 г., и вила “Антика” - и двата на улица “Гурко”, в центъра на Пловдив.

Пловдивските сладкарници „Dolce Fellini“ бяха избрани за най-добрата българска верига кафе-сладкарници за 2017 година. Призът бе присъден от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Search

 

March 2021
M T W T F S S
« Jan    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives